Thuisin tapijt

Bij Pelgrim hebben we ook een huismerk op het gebied van vloerbedekking. Ons Thuisin tapijt is zeer scherp geprijsd, van mooie kwaliteit en doet zeker niet onder voor de andere merken, zoals we die boven in de winkel hebben. Onze eigen Pelgrim stoffeerders hebben enorm veel ervaring in het opmeten, het eventueel egaliseren van de vloer en het leggen van vloerbedekking.

Thuisin vloerbedekking, mooie kwaliteit, zeer scherp geprijsd!

Er zijn meerdere mogelijkheden om het tapijt te leggen, van het vastnieten op een spijkerlat, tot het vastlijmen op de bestaande vloer. In kleinere ruimtes kan tapijt ook los gelegd worden. Natuurlijk bespreken we met u alle opties als u bij ons bent en krijgt u gedegen advies.

Kamerbreed tapijt

De Thuisin-collectie vloerbedekking heeft altijd kamerbrede afmetingen. Dat wil zeggen dat het meeste tapijt 400 cm. breed is. Sommige tapijtsoorten hebben zelfs een afmeting van 500 cm. breed! Het Thuisin tapijt is er in vele soorten, van heel vast tot lekker zacht tapijt. En het voordeel van Thuisin tapijt is dat er van elke soort enorm veel keuze is in kleuren. Dus voor elk interieur wat wils.

Tarragona

Neem nu als voorbeeld het Thuisin tapijt Tarragona. Het is een kamerbreed tapijt van 400 cm. In een Frisé structuur en is geschikt voor zwaar woongebruik, dus kan zeker tegen een stootje. Het mooie Tarragonatapijt is verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren! In sterke kleuren van rood terra en zwart grijs antraciet tot de zachtere kleuren ombergrijs en cappuccino.

Kom snel eens bij ons kijken, we laten u graag alle opties van dit mooie tapijt zien.