Behang collectie

Toe aan een nieuw behang? Ook dan bent u bij ons het juiste adres. In onze winkel kunt u in alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee, een keuze maken uit onze grote collectie behangboeken. Merken als Farrow & Ball, Arte, Rivièra Maison, Hooked on Walls, Mr. Perswall zijn te mooi om langs te lopen.

Behang op tv

Misschien heeft u wel een behang gezien op tv? VT Woonmagazine op SBS6 of andere klus/interieurprogramma’s werken vaak samen met topbehangmerken die wij vaak gewoon in de winkel hebben liggen. Merken als Eijffinger, ESTAhome, Onszelf, Komar en BN Wallcoverings staan vaak in de bladen met prachtig uitgelichte foto’s. Ideeën genoeg op tv en in de bladen, dan is het fijn dat je bij Pelgrim BV op je gemak alle opties kunt doorbladeren.

Advies

Vanzelfsprekend staan we u bij met deskundig advies. Onze winkelmedewerkers en stylisten helpen u graag net dat ene behang vinden waar u al tijden naar op zoek bent geweest. Of brengen u op nieuwe ideeën, al eens gedacht aan een fotobehangwand? Behang op het plafond? Of helemaal trendy en volop in de media; flamingo’s, bladerpatronen, reliëfbehang, vogels en bloemen.

Werkwijze

Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt het behang vakkundig geplaatst door onze behangers of u gaat zelf aan de slag. Ook daarin geven we deskundig advies. Het meeste behang is zo gemoderniseerd dat behangen veel gemakkelijker is geworden. Veel behang wordt tegenwoordig op vlies gedrukt. Dit betekent dat u de muur insmeert en niet meer het behang. En dat werkt een stuk makkelijker. Vliesbehang is tijdens, en ook na het aanbrengen, gemakkelijk te verwijderen. Zelfs jaren later!

Professionele behangers

Toch twee linker klus handen, geen probleem. De professionele behangers van Pelgrim BV hebben jaren ervaring. Zij verzorgen niet alleen het behangen maar kunnen ook het oude behang voor u afstomen. Als u liever glasweefsel heeft kunnen zij dit ook plakken en voor u in de gewenste kleur sausen. Onze behangers bekleden uw wand of plafond dus professioneel en zorgvuldig.