Behanger

Behanger nabij Arnhem

Zoekt u een behanger in omgeving Arnhem? Bijvoorbeeld omdat u twee linkerhanden heeft of geen tijd heeft om zelf te behangen? De professionele behangers van Pelgrim BV hebben een jarenlange ervaring en ondersteunen u graag. Wij verzorgen niet alleen het behangen, maar kunnen indien gewenst ook het oude behang voor u afstomen. Heeft u liever glasweefsel? Ook dit plakken wij voor u en sausen wij in de gewenste kleur. Onze behangers bekleden uw wand of plafond professioneel en zorgvuldig!

Een professionele behanger in omgeving Arnhem

Het behangen van uw plafond of wand kan een hele klus zijn. Waarom zou u deze dan ook niet uitbesteden aan een professionele behanger in de omgeving van Arnhem? Bij onze werkzaamheden behoort naast behangen ook de mogelijkheid van wandafwerking met glasweefsel. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins en prints. Het wordt na het opbrengen overgesausd met een hoog kwalitatieve latex. Als het helemaal droog is, is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed te reinigen. Ook kunt u bij ons terecht voor stukadoorswerk of sierpleister. Alle wanden en plafonds kunnen wij voor u saus- en of behangklaar stuken. Ook schilderen, spuiten, stuken en behangen is mogelijk. Onze eigen gecertificeerde schilders hebben jaren ervaring in het leveren van goed werk op het gebied van wand- en plafondafwerking. Als behanger in Arnhem en omgeving bieden wij een ruimte sortering aan merken op het gebied van behang. Denkt u hierbij aan:

  • Arte
  • Esta
  • Eijffinger
  • Perswall
  • Farrow & Ball
  • Rivièra Maison
  • Hooked on Walls
  • BN Wallcoverings

Maak een afspraak met onze professionele behangers in Arnhem

Voor een professionele behanger in de omgeving van Arnhem zoekt u niet verder! Met zoveel keuze in dessins en kleuren vindt u bij ons altijd de perfecte stijl. Vanzelfsprekend staan we u bij met een deskundig advies. In onze winkel kunt u in alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee, een keuze maken uit onze grote collectie behangboeken. Wilt u meer informatie over wandafwerking bij u thuis of voor een ander project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 026-3118348.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan:

Offerte

  • Gebruik dit veld voor informatie zoals uw budget of de periode waarin u het werk gedaan wilt hebben
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid