Bouwadviseur

Heeft u plannen om te verhuizen of verbouwen en kunt u hierbij wel wat bouwadvies gebruiken? Of heeft u schade in huis of in uw bedrijfspand door bijvoorbeeld een lekkage? Wilt u weten of uw dorpel of raamkozijn nog te redden is? Wilt u weten welke verf op welke achtergrond hoort en of er een primer nodig is? Pelgrim BV geeft u graag inspiratie, advies en helpt bij de keuze van materialen.

Wij geven u graag een professioneel bouwadvies

Als consument en thuisklusser loopt u vast vaak tegen vragen aan waarbij u denkt: eigenlijk zou ik wel een professioneel bouwadvies willen hebben. Onze professionals geven u in deze situaties dan ook graag een gedegen bouwadvies. Onze deskundige medewerkers hebben veel verstand van alle zaken rondom huizen en bedrijven. Van vloeren die nog afwerking nodig hebben tot houten delen die wel of niet vervangen of herstelt dienen te worden. Ook voor het herstel van braak- of waterschade zit u bij ons goed. Geen klus is ons te moeilijk.

Maak nu een afspraak

Maurits Pelgrim en zijn medewerkers weten eigenlijk altijd wel raad. Heeft u een vraag? Kom dan langs in onze winkel. Voor grote vragen of projecten is een afspraak met onze bouw- of interieuradviseur zo gemaakt! Bel voor meer informatie naar 026-3118348 of kom langs op het Ambacht 1 te Westervoort. U kunt op deze pagina ook gelijk een vrijblijvende offerte opvragen voor het laten uitvoeren van diverse projecten op basis van de laatste trends. Wij staan voor u klaar!

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan:

Offerte

  • Gebruik dit veld voor informatie zoals uw budget of de periode waarin u het werk gedaan wilt hebben
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid