Bruynzeel vloeren

Sinds kort kunt u op onze bovenverdieping de mooie Bruynzeel vloeren zien. Prachtig mooi parket, wij vinden het echt een aanwinst. Het parket van Bruynzeel is in de fabriek al zo bewerkt dat het jaren tegen een stootje kan, een echt aanwinst voor uw woning. Al het parket van Bruynzeel is Monta-parket. De planken van een Monta-vloer worden in de Bruynzeelfabriek al geschuurd en gelakt. De houten vloer kan dus kant en klaar gelegd worden en is na het leggen meteen klaar voor gebruik.

Houtsoorten

Bruynzeel vloeren heeft in haar parketcollectie meerdere houtsoorten. Van het overbekende eiken met zijn luxe neutrale uitstraling , de levendige donkere wengé, de afzelia met zijn mooie vlamtekening en warme kleurschakeringen en de Canadese maple met een lichte, bijna witte glans. Onze stylisten kunnen u voorbeelden laten zien en geven u tips voor uw interieur. Hoe leg je de planken vloer, kies je voor brede planken of juist kleine stroken in een visgraat.

Mogelijkheden

Een vloer van Bruynzeel Parket is altijd van echt hout. Maar bij Pelgrim willen we graag voor elk budget een juiste keuze aanbieden. De Finélux-collectie van Bruynzeel is gemaakt van fineerparket. Dat betekent dat de vloer een toplaag heeft van snijfineer. Deze toplaag is van echt hout en u heeft dus alle voordelen van de eigenschappen van echt hout: het is een natuurproduct met een warme authentieke uitstraling. Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden en opties met Bruynzeel vloeren, we nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom.