Gordijnen Arnhem

De beste gordijnen in de regio Arnhem vindt u bij de specialist in raambekleding. Pelgrim BV heeft een ruim aanbod gordijnen in verschillende stijlen waarmee u uw interieur aankleedt volgens uw smaak en voorkeur. De ervaren stylisten van ons bedrijf helpen u met veel plezier bij het maken van uw keuze.

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Kies uw nieuwe gordijnen in onze showroom in Westervoort, regio Arnhem

De juiste gordijnen zijn zeer belangrijk voor de inrichting van uw huis. Uw raambekleding geeft sfeer en warmte, maar zijn ook praktisch. Gordijnen dempen namelijk het geluid dat uw huis binnendringt vanaf de straten in Arnhem of Ede. Bij Pelgrim BV kiest u uit een ruim assortiment gordijnen in onze showroom in Westervoort, nabij Arnhem. Wij bieden raambekleding in verschillende stijlen: modern, klassiek en alles ertussenin. Zoekt u verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of net transparante om licht binnen te laten in de woon kamer? Dan is er maar een adres: Pelgrim BV.

Vraag een offerte aan voor nieuwe gordijnen

Heeft u de perfecte gordijnen gevonden voor uw huis in Arnhem? Dan komen onze raamspecialisten uw ramen opmeten om de hoeveelheid stof en de afmetingen van de gordijnen te bepalen.  We werken samen met een deskundig naaiatelier in de omgeving van Arnhem dat uw gordijnen op maat maakt. U hoef ze alleen nog op te hangen. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor nieuwe gordijnen? Neem dan contact op via 026-3118348.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht