Interieuradvies Arnhem

Het beste interieuradvies in de omgeving van Arnhem krijgt u bij de specialist in raambekleding, schilderwerken, behang en meer. Kom daarom naar Pelgrim BV in Westervoort. Wij hebben meer dan 40 jaar interieurervaring en blijven elke dag op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. In onze ruime showroom doet u heel wat inspiratie op.

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Ontvang deskundig interieuradvies in onze showroom nabij Arnhem

U wilt het interieur van uw huis vernieuwen en bent op zoek naar deskundig interieuradvies in de regio Arnhem? Zoekt u een expert die u alles vertelt over de nieuwste woontrends? Vraag dan raad aan de stijladviseurs van Pelgrim BV. Onze medewerkers geven u graag inspiratie rond raambekleding, behang, verf, vloeren en meer. Sterker nog, we komen graag bij u langs om te bespreken hoe we uw woning met de nieuwste trends nog mooier kunnen maken.

Vraag een afspraak in onze winkel of bij u thuis

Vindt u het moeilijk om uw persoonlijke smaak te beschrijven? Maak een moodboard met foto’s en voorbeelden van uw favoriete stijl en toon aan het aan onze adviseurs. Zo geven zij u het beste, persoonlijk interieuradvies in Arnhem en omstreken. Interieuradvies is een van disciplines die we inzetten om van uw huis een thuis te maken. Wij zijn ook ervaren behangers en schilders. Zo ontzorgen wij u volledig. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak en krijg interieuradvies bij u thuis in de regio Arnhem. Maak een afspraak. Bel 026-3118348.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht