LOOKin verf

LOOKin is een jong dynamisch merk dat een neus heeft voor trends van deze tijd! Pelgrim BV heeft niet alleen de A-merken in huis op het gebied van verf, vloeren, gordijnen en raambekleding. We hebben ook kwalitatief zeer goede andere merken zoals LOOKin. Groots in verschillende soorten stofferingsopties, zeer voordelig geprijsd! Toepasbaar in elk huis, of het nu modern en strak is, een industriële look heeft of tijdloos klassiek ingericht is.

Voor elke smaak en stijl een optie!

Verf

De (kalkmatte) muurverf van LOOKin hebben we altijd op voorraad en is te mengen in allerlei soorten kleuren in onze eigen mengmachine. Goed dekkend en zeer voordelig geprijsd!

Raamdecoratie

De raamdecoratie van LOOKin bestaat uit: rolgordijnen, plisségordijnen, duo rolgordijnen, duettes, horizontale jaloezieën en verduisterings gordijnen.

Gordijnstoffen

Ook de collectie gordijnstoffen van LOOKin kunnen we u bij Pelgrim BV op grote stalen laten zien. De gordijnen bestaan uit een ruime keuze in hoogwaardige, rijke, natuurlijke stoffen. Maar liefst 21 kwaliteiten en in wel 105 kleuren.

Vloerbedekking

De vloerbedekking en tapijten hangen beneden in de winkel. De collectie die we u kunnen laten zien bestaat uit 21 kwaliteiten en maar liefst 105 kleuren! Van fluweel zacht hoogpolig tapijt tot harde vloerbedekking met een stoere uitstraling.