Luxaflex Arnhem

Voor jaloezieën van het bekende Nederlandse merk Luxaflex heeft u een officiële verkoper in Arnhem nodig. Daarom komt u langs bij de specialist in raambekleding: Pelgrim BV. In de showroom bij Arnhem vindt u een gevarieerd aanbod gordijnen, jaloezieën en lamellen

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Luxaflex producten zoals lamellen en jaloezieën in de showroom nabij Arnhem

Als erkende verkoper, vindt u onze in showroom nabij Arnhem alle Luxaflex producten zoals lamellen, jaloezieën en zonwering.  Lamellen en gordijnen zijn een prachtige aanvulling op uw interieur. Ze geven elke kamer sfeer en zijn praktisch. De jaloezieën van Luxaflex regelen de lichtinval in uw huis en geven u privacy, wat prettig is als u in Arnhem in de stad woont.

Nog meer gemak dankzij de nieuwste technologie

De tijd staat niet stil, en dat is te zien aan de techniek van de jaloezieën en lamellen van Luxaflex in onze showroom bij Arnhem. De tijd dat je koortjes nodig had om je raambekleding aan te passen is voorbij. Tegenwoordig gebruik je eenvoudig de afstandsbediening om af te stellen. Wilt u uw Luxaflex lamellen willen afstellen wanneer u niet thuis in Arnhem bent? Gebruik dan de handige PowerView app. Hiermee bepaalt u voor elk raam apart, op ieder tijdstip en elke dag  in welke positie u de lamellen wilt hebben. Handig op zonnige dagen of als u vergeten bent om uw lamellen te sluiten.

Krijg hulp bij uw raambekleding in onze showroom

Het assortiment van Luxaflex in onze winkel bij Arnhem, bevat meer dan lamellen. Wij bieden producten van dit uitstekende merk voor binnen en buiten. Denk daarbij aan zonneschermen, terrasoverkappingen en horren. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste raambekleding die past in uw interieur. Kom langs of bel voor advies en een offerte met 026-3118348.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht