Luxaflex zonwering

Als de zon weer vaker gaat schijnen en de voorjaarsbloemen de eerste sprietjes uit de grond toveren komt het outdoor gevoel weer opzetten. Dol op de zon of juist niet, een goed leefklimaat in en om het huis willen we allemaal en Luxaflex outdoor kan u daar bij helpen. Pelgrim BV is al jaren een erkend Luxaflex Inspiration dealer. Dat wil zeggen dat we de complete collectie van Luxaflex in huis hebben. Ook op het gebied van buitenzonwering kunnen we u alles bieden.

Met de buiten zonwering van Luxaflex kunt u het klimaat in huis en de lichtinval perfect afstemmen op uw wensen. Als Luxaflex specialist kunnen we u alle voordelen laten zien van dit kwaliteitsmerk. In de showroom hebben we voorbeelden van zonneschermen, markiezen, screens, rolluiken en nog veel meer.

De buitencollectie van Luxaflex bestaat uit buitenjaloezieën, markiezen, rolluiken, screens, serrezonwering, terraszonwering, vensterzonwering en terrasoverkapping. De keuze in materialen, doeken en kleuren is zeer groot. Onze monteurs hebben inmiddels al veel ervaring in de montage dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De enige stress die u kunt ervaren is of u nu kiest voor de Casa terrasoverkapping, de mooie gestreepte zonneschermen, toch die landelijke markiezen of doen we de inbraak werende stevige rolluiken? Dus geen stress, we helpen u graag bij deze keuze!

Elke soort buitenzonwering heeft zijn voordelen. Met rolluiken houdt u licht en warmte in de zomer goed tegen én ze zijn het hele jaar bruikbaar. De terrasoverkapping zorgt ervoor dat u tot laat in de herfst buiten kunt zitten met de Luxaflex-heater aan. Screens bieden een super UV bescherming terwijl u gewoon nog naar buiten kunt kijken en wat dacht u van die prachtige zonneschermen. De doeken hebben prachtige eigentijdse moderne kleurstellingen die echt een verfraaiing van het huis zijn.

Als u dan toch eens langskomt in onze showroom, vergeet dan niet om het bedieningsgemak met ons te bespreken. De meeste zonwering is tegenwoordig met elektrische bediening. En een fantastische Luxaflex uitvinding is de zon- en windautomaat. Bedien uw zonwering volautomatisch, aan de hand van de actuele weersomstandigheden. Bij zon gaat het zonnescherm vanzelf uit! En bij teveel wind trekt het zich automatisch in. Bij Pelgrim BV zijn we zeer tevreden over het maatwerk, de kwaliteit en de lange levensduur van Luxaflex!