Onderhoud schilderwerk Westervoort

Onderhoud aan uw huis, zoals schilderwerk, is een taak die veel tijd beslag neemt. Besteed het daarom uit aan een deskundige schilder. Pelgrim BV heeft meer dan 40 jaar ervaring als schildersbedrijf voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Schilderwerk zit ons in het bloed, en dat merkt u.

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Laat het onderhoud van uw schilderwerk uitvoeren door een expert

Dankzij het klimaat in Nederland is het belangrijk om uw huis te beschermen tegen regen, sneeuw en hagel. Ook het onderhoud van dit schilderwerk is belangrijk. Als u dit liever niet zelf doet, schakelt u de specialisten van Pelgrim BV in. Voor we aan de slag gaan, luisteren we naar uw wensen en stellen we een duidelijke offerte op voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Zo weet u op voorhand wat u mag verwachten.

Schakel de hulp van een professional in

Ongeacht of we de gevel van uw huis, de voordeur, of de ramen schilderen, wij gaan altijd zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Dankzij het gebruik van professionele materialen, hoeft u de komende jaren vrijwel niets aan onderhoud te doen. Aan de hand van uw wensen, kiezen we de geschikte verf die langdurige dekking en bescherming biedt. Merken we tijdens het schilderen dat bijvoorbeeld uw dakgoot aan vervanging toe is, dan overleggen we samen met u om een deskundige timmerman in te schakelen. Vraag een offerte aan of bel ons voor advies op het nummer 026-3118348.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht