Raamdecoratie Arnhem

Vind de beste raamdecoratie en raambekleding in onze ruime showroom te Westervoort nabij Arnhem. Wij helpen onze klanten al meer dan 40 jaar met het kiezen van de juiste inrichting voor hun interieur. Daarbij zijn ook gordijnen, lamellen, Luxaflex jaloezieën en meer een belangrijk onderdeel.

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Ruime keuze aan raamdecoratie nabij Arnhem

Raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis. Dat maakt het lastig om de juiste gordijnen of lamellen te kiezen. Vraag deskundig advies voor uw raamdecoratie aan de medewerkers van onze winkel bij Arnhem. Zij helpen u kiezen uit ons ruime assortiment raambekleding voor uw interieur. In de showroom bij Arnhem heeft u heel wat te kiezen op het gebied van raambekleding. Denk daarbij aan het Nederlandse Luxaflex of Bece maar ook het dynamische merk LOOKin en het wereldberoemde Velux.

Raamdecoratie, mooi én praktisch

Raamdecoratie bepaalt de sfeer in huis, maar heeft ook een praktische functie: het geeft u privacy en regelen de lichtinval in uw kamers. Gordijnen hebben nog een extra voordeel: ze dempen het geluid dat uw huis binnendringt van buitenaf. Redenen genoeg dus om uw interieur in te richten met prachtige raambekleding van deze specialist nabij Arnhem. Bovendien vindt u al wat u nodig heeft om uw lamellen of jaloezieën te bevestigen. Wist u trouwens dat wij een erkende verkoper zijn van alle Luxaflex producten? Kom langs in onze showroom of bel het nummer 026-3118348 voor advies of een afspraak.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht