Rolgordijnen Arnhem

De nieuwe rolgordijnen voor de woonkamer of badkamer kiest u uit het ruime aanbod van Pelgrim BV bij Arnhem. In onze showroom vindt u rolgordijnen en jaloezieën van heel wat bekende nationale en internationale merken. Onze medewerkers staan u bij met deskundig advies.

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Professioneel advies bij de aankoop van uw rolgordijnen in regio Arnhem

Rolgordijnen en andere raamdecoratie spelen een belangrijk rol in uw huis. Gordijnen zijn praktisch, ze regelen de lichtinval en bieden privacy, maar hebben ook een belangrijke esthetische functie. Rolgordijnen bepalen de sfeer van een kamer en geven deze warmte. Dit maakt het uitkiezen van de juiste gordijnen lastig. Gelukkig krijgt u bij Pelgrim BV deskundig advies omtrent rolgordijnen in onze winkel en showroom nabij Arnhem.

Kies uit een groot assortiment in de showroom

Kom langs in de showroom als u nieuwe rolgordijnen zoekt in regio Arnhem. Wij zijn een erkende verkoper van Luxaflex rolgordijnen. Daarnaast bieden wij trendy rolgordijnen van Velux, en ook het opkomende Nederlandse merk Bece vindt u in ons assortiment.  Wist u trouwens dat wij het opmeten van uw ramen voor het bepalen van de juiste afmetingen voor uw raamdecoratie verzorgen? Indien gewenst, komen we uw rolgordijnen zelf bij u thuis in Arnhem ophangen. Aarzel dus niet en kom lang in onze showroom of maak een afspraak. Bel 026-3118348.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht