Schildersbedrijf Arnhem

Of u nu een schildersbedrijf in de regio van Arnhem zoekt voor buiten of binnen schilderwerk, wandafwerking of het kopen van verf, bij Pelgrim BV bent u aan het juiste adres. Van de voorbereiding van de ondergrond tot het schilderwerk en het opruimen van de rommel, onze schilders nemen uw zorgen uit handen.

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Ervaren schildersbedrijf zorgt voor al uw schilderwerk in omgeving Arnhem

Voor zowel buiten als binnen schilderwerk schakelt u ons ervaren schildersbedrijf uit Westervoort, dichtbij Arnhem, in. Schilderwerk is niet zomaar een laagje verf op de muur. Daarom is het belangrijk dat u binnen schilderwerk niet onderschat. Het geeft namelijk een uitstraling dat uw interieur afmaakt. Maar ook schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Arnhem of omgeving is bepalend. Door de veranderende weersomstandigheden in ons land is het belangrijk dat uw woning goed beschermd wordt. Daarnaast is uw pand een visitekaartje voor voorbijgangers, vindt u niet?

Vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s

Al meer dan 40 jaar zijn wij hét schildersbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt in de regio van Arnhem. Daarom zijn onze medewerkers zeer deskundig en beschikken ze over de vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Hierdoor bent u verzekerd van echt vakmanschap en de beste materialen voor binnen en buiten schilderwerk.

Ontvang telefonisch direct advies

Is de buitenkant van uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe verflaag? Of bent u net verhuisd en wilt u een aantal muren verven? En wilt u direct advies ontvangen over bijvoorbeeld welke kleur het beste past of wat voor soort verf geschikt is voor buiten? Neem dan direct contact met ons op via 026-3118348. U kunt dan ook direct een offerte of meer informatie aanvragen.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht