Vloeren Arnhem

Voor vloeren in de regio Arnhem gaat u naar Pelgrim BV in Westervoort. Van vloeren tot zonwering en van gordijnen tot verf, wij bieden zowel bedrijven als particulieren een totaalconcept voor woninginrichting. We hebben voor iedere situatie een passende vloer. Hoe dat kan? In ons aanbod vindt u veel stijlen, kleuren en materialen. U vraagt, wij leveren!

Alle stijlen

Deskundig interieuradvies

e

Keuze uit vele kleuren

Maak een keuze uit vele vloeren bij specialist in Westervoort nabij Arnhem

Smaken verschillen. Zo houdt de een van een klassieke vloer met een prachtige houtlook, de ander heeft een voorkeur voor een industriële vloer en weer een ander kiest voor een PVC vloer met tegellook. Daarom heeft u bij Pelgrim BV in Westervoort, nabij Arnhem, keuze uit tal van vloeren van verschillende merken, zoals:

  • Forbo vloeren: dit zijn mooie, duurzame en praktische vloeren die volgens een mooi proces worden gemaakt in diverse patronen.
  • mFLOR: dit zijn kunststof vloeren met een uitstraling van natuursteen, hout of tegels.
  • Quickstep: laminaatplanken die zijn opgebouwd uit 3 lagen massief hout en een beschermende transparante, slijtvaste toplaag.
  • Moduleo: PVC vloeren met unieke patronen en texturen die u in houten en stenen vloeren terugvindt.

U bent van harte welkom!

Bent u benieuwd naar het complete aanbod vloeren bij Pelgrim BV in Westervoort, nabij Arnhem? Kom dan gerust eens langs in onze showroom waar u overigens deskundig advies ontvangt. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag gaan we een half uurtje eerder dicht. Mocht u overdag geen tijd hebben, maakt u via 026-3118348 een afspraak in de avond. Heeft u op voorhand vragen? Bel dan ook naar het eerdergenoemd nummer.

Ander bezoekers bekeken:

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht